Bryn dem i smör en panna , krydda med salt, peppar och grillkrydda. 1-2 krukor färsk, finhackad basilika1 dl balsamvinäger2 dl olja½ msk salt½ tsk svartpeppar100 g soltorkade tomater (som hackas)Blanda ihop alla ingredienser. 100 g soltorkade tomater
Servera högrevenmed sötpotatisen, ugnsbakade tomater och chiliailoi. och att man inte gör det oftare är svårt att förstå för det finns ju så mycket smak i tex högreven om man jämför med en vanlig "vanligae" biff
Marineradetomatermed annat gott. Hur som, jag har marinerat soltorkade tomater ihop med fetaost, oliver, vitlök och örter som jag plockade ute på balkongen
Börja med att bryna högrevenmed smör och rikligt med salt samt vitpeppar så den får färg runt om. Lägg i maizenan utrörd med lite vatten i skyn och koka upp, smaka av med salt och svartpeppar och slå såsen på kött och grönsaker
Skär potatisen i bitar och lägg ovanpå, tillsammans med tonfisken och tomaterna. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till och med ha den i efterrätter
Inspirationen till dessa kommer från min veganska studentbuffé där jag istället toppade örtpolentan med karamelliserad rödlök och marinerade champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.