Klassisk sockerkaka som blir mjuk och saftig. Grundreceptet går att variera med olika smaksättningar, prova till exempel att tillsätta hackade chokladbitar, rivet citronskal, blåbär eller kanel i smeten
I dag så skulle jag bjuda min bror och hansfamilj på fika, och eftersom jag gjordebearnaisesås i går så hade jag äggvita kvarprecis 6 stycken som det ska vara i dennaljuvliga tårta och den är så lätt att göraSen så tycker jag att det är så bra att denär naturligt glutenfri, och den är sååååååågod den bara smälter i munnen, så har du inte gjort en budapestrull så måste du testadu kommer inte att ångra digDetta behöver du till denna sötnos
En klassiker vad gäller tårtor och en av mina absoluta favoriter. Älskar dessa ensammorgnar då tankarna får flyga fritt och drömmarna, rörelserna och ytorna är mina
Långfrukost. check. Fredagsstädning. Matshopping. Kokboksinköp. (halva reapriset, vem tusan kan motstå det, perfekt att ha på lager till "gå-bort-presenten - dagens shoppingtips från Mårtenssons konsumenthörna
Klassiker Ingredienser till 4 personer. 1 kg mjölig potatis 2 st gula lökar200 g ansjovisfilé3 msk ansjovisspad 3 dl mjölkfritt alternativ till grädde (jag använder havregrädde)3 msk glutenfritt ströbröd 3 msk mjölkfritt margarin Gör så här
Pannbiffar och potatisgratäng på en torsdag är inte så dumt. Hade tänkt göra potatismos först men blev så sugen på den gratäng jag brukar göra när det bara är vi två, i ett lager på en stor ugnsplåt