Garnera med vispad grädde, hackad choklad och några blad citronmeliss. Julens desserter. havtornspanncotta och chokladmousse, plus en massa godis såklart
Blanda maizena med vatten och tillsätt detta. chokladcrumble. Ta fram en elvisp, koka upp sockerlagen och häll den sedan över äggulorna medan du vispar allt till ett härligt kallt skum
För dem som vill uppleva ännu mer under festivalen går det även att addera allt från Master Classes i små grupper till exklusiva avsmakningsmiddagar med flera av landets främsta kockar
Magnus tog befäl över pralinen (choklad med vaniljhallon i) och jag fick ansvara för cupcakes (citronbotten med äppleklyftor, vaniljfrosting, chokladganache i mitten och chokladcrumble på toppen)
Havtornspannacottamed bärsås. Efter en något jobbig hemresa på julafton via en överbelastad flygplats i Istanbul så har det varit skönt med några hellediga dagar
Jonas suprisade med två biljetter till Taste of Stockholm, en matfestival där Stockholms bästa restauranger, krogar och kockar presenterar sina verk, ett mecka för matnördar helt enkelt
Toppa mousserna med marinerad hallon och chokladcrumble. Chokladcrumble. Eftersom jag själv har förätit mig på moussetårtan så provar jag nya efterrätter med mousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.