Vegoburgare från grunden Man kan fråga sig vad det egentligen innebär att laga mat från grunden. Ska man verkligen laga mat från grunden på riktigt så bör man rimligtvis mala sitt eget mjöl och bara använda färska råvaror Ekovardag
Nyttiga piroger 16 st. Ugn 225 grader. Ingredienser. Deg. 50g jäst. 5 dl lättmjölk. ½ dl olivolja. 3 dl grahamsmjöl. 3 dl rågsikt. 7 dl vetemjöl Det goda i livet
VÅRPAJ MED SPARRIS, SPENAT OCH RICOTTA UGN 225° OCH 200°CA 8 PORTNÖDVÄNDIGHETERPAJDEG5 dl vetemjöl2,5 dl grahamsmjöl300 g smör5 msk iskallt vattenFYLLNING600 g fryst hackad spenat, tinad500 g ricottaost400 g rökt sidfläsk1-2 dl hackad persilja 3 dl riven lagrad ost3 vitlöksklyftor1 citron, saften1 msk dijonsenap2 knippen färsk grön sparris6 äggnymald svartpepparsalt Syster och Yster lagar mat