Mina favoriter

Mina favoriter

  • 3 Recept
Mina favoriter
Vegoburgare från grunden

Vegoburgare från grunden

Man kan fråga sig vad det egentligen innebär att laga mat från grunden. Ska man verkligen laga mat från grunden på riktigt så bör man rimligtvis mala sitt eget mjöl och bara använda färska råvaror
Nyttiga piroger

Nyttiga piroger

16 st. Ugn 225 grader. Ingredienser. Deg. 50g jäst. 5 dl lättmjölk. ½ dl olivolja. 3 dl grahamsmjöl. 3 dl rågsikt. 7 dl vetemjöl
VÅRPAJ MED SPARRIS, SPENAT OCH RICOTTA

VÅRPAJ MED SPARRIS, SPENAT OCH RICOTTA

    UGN 225° OCH 200°CA 8 PORTNÖDVÄNDIGHETERPAJDEG5 dl vetemjöl2,5 dl grahamsmjöl300 g smör5 msk iskallt vattenFYLLNING600 g fryst hackad spenat, tinad500 g ricottaost400 g rökt sidfläsk1-2 dl hackad persilja 3 dl riven lagrad ost3 vitlöksklyftor1 citron, saften1 msk dijonsenap2 knippen färsk grön sparris6 äggnymald svartpepparsalt