Lätt och god mat. 4 kycklingfiléer som steks med salt&peppar En bunt med ärtskidorEn paprika i bitarEn halv purjolök En paket äggnudlar 2 hönsbuljong tärningar1 liter vatten Spiskummin Chilikrydda Gör det till en soppa och lägg i kycklingen. - Läs hela inlägget här 4 kycklingfiléer s
Stekt kycklingmed ugnsbakad potatis och koriander. Äkta hälften envisas alltid med att köpa hem djupfrysta, wokade grönsaker men jag tycker det blir så mycket fräschare och godare att själv skala och skiva grönsakerna
Nu är vi hemma efter en härlig vecka i Tänndalen och varför är jag inte nöjd på skidåkning då. Vi har ju varit i backarna i 8 dagar från morgon till kväll och haft kul med familjen, släktingar och vänner
Börja med att strimla kycklingen i bitar. (Du kan självklart servera detta med ris. Det gäller att steka på hög värme och se då till så att du inte bränner den
Krydda kycklingfilénmed salt och peppar och stek i olja tills den blir genomstekt. När nudlarna är färdiga, häll av vattnet och häll nudlarna över kycklingenoch broccolin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.