Estelle Bakelsen
Smulans bakblogg
Smulans bakblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sockerkaksbotten
  • 2 ägg 1 dl socker
  • ½ dl vetemjöl
  • ½ dl potatismjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Vispa ägg och socker pösigt, blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten, häll i en bröad springform. Grädda i 175 grader i ca 20 min Låt svalna, stansa ut runda formar.
  •  
  • Chokladbotten
  • 150 g smör
  • 3 dl socker
  • 1 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • Smält smöret i en kastrull, rör ner socker kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Bakas i en smörad springform i 175 grader 15-20 min
  •  
  • Rabarberkompott
  • 100 g rabarber
  • 25 g socker
  • 1 msk pressad citron
  • ½ gelantinblad
  •  
  • Morotskräm
  • 50 g morot/apelsin marmelad
  • 1 dl hemmagjord vaniljkräm
  • 1 dl vispad grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.