Citrongelén ovanpå hann jag förstås inte med (man är ju bara människa liksom) men den blev god ändå. Det vankades kräftskiva med Christians otroligt fina släktingar, och vårt bidrag till den härliga buffén blev en efterrätt
Ingredienser Portioner. 12 bitar 300 g mandelmassa 1 ägg 2 äggvitor Fyllning 4 dl vispgrädde rivet skal och juice av ca 1/2 citron 1 dl florsocker 2 äggulor 4 passionsfrukter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Jag bakade den i två mindre former delade dessa och varvade bottnarna med en swiss meringue butter cream på choklad som jag hittade hos Danielle på Heavenly Cupcake
Jag fortsätter oförtrutet med att experimentera med smaker på mina älskade moussetårtor. ) Här har jag kombinerat en fräscht syrlig citronmousse med en knaperseg kokosmarängbotten
Häll smeten i en form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter. Täck med aluminiumfolie och frys i minst 4 timmar. Ta fram tårtan ca 30 min före servering och dekorera med passionsfrukt och physalis
Fluffig och len är den här ljuvliga moussetårtan med cheesecakebotten. Börja med botten till tårtan. Blanda ingredienserna i en matberedare, eller smula kexen och blanda dem med sockret och smöret
Jag är vill helst att mina bakverk ska vara mer än bara söta och har därför valt en fräscht syrlig citronmousse tillsammans med lakritskaramellens sötma och sälta, samt den spröda och söta marängen
Grattis alla Pappor, hoppas ni får en fin dag med mycket godsaker. Jag fick ett mejl från Lina som ville överraska sin pappa med en tårta och undrade om jag hade någon med lakrits att tipsa om
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med chokladmjölken. Denna chokladbotten blir väldigt saftig och god och har helt klart blivit en favorit här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.