kycklingsalladmed pasta, fetaostoch sweet chili. Blanda alltsammans och toppa medfetaost (gärna i marinad så kan man ta lite av marinaden att dressa salladen med också)
Blanda samman pastan med kyckling, melon, mozzarella, basilika och sallad i en stor skål. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek kycklingbitarna på medelhög värme så att den får lite färg och blir helt genomstekt
Blanda samman pastan med kyckling, melon, mozzarella, basilika och sallad i en stor skål. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek kycklingbitarna på medelhög värme så att den får lite färg och blir helt genomstekt
Idag åt vi kycklingsallad till lunch, gott och fräscht. Kycklingsallad. Kombinationen medfetaost, soltorkade tomater och svarta oliver tycker jag är väldigt god
Nog kan man fortfarande behöva värma sig med en mustig gryta emellanåt, men det känns också mer befogat med lite lättare mat, som den här kycklingsalladen t ex
Servera med pumpakärnor och resten av dressingen vid sidan om. Tillsätt tinad salladskyckling, skivad salladslök, delade cocktailtomater, urkärnad och skivad gurka, strimlade sockerärter ochvattenmelon i kulor och vänd runt
Så det fick bli en kycklingsalladmed färdiggrillad kyckling, för ärligt talat – den utklassar nästintill all kyckling som tillagas själv – serverat med en mix av godsaker och toppat medfetaost, pistagenötter och marinerade polkabetor
Mosa fetaostenmed en gaffel och blanda med creme fraiche. Servera medfetaostmousse. Koka bulgur i saffran och grönsaksbuljong enligt anvisning på förpackningen
Squashbiffar serverade med gyroskryddad bulgur, fetaost, oliver och tzaziki är vansinnigt gott. Eftersom jag tycker så mycket om den här maten brukar jag faktiskt laga den (eller rostade rödbetor) på min födelsedag, vilken lämpligt nog sammanfaller med skördesäsongen för våra hemodlade squash och rödbetor
Låt coscousen svalna innan du blandar den medmelon, gurka, persilja och lök i en stor skål. Det var gott, men jag tror nog det blir ännu bättre med en fastare melon så som galia- eller honungsmelon
Fördela melon, hallon och smulad fetaost över salladen. Skala, klyfta och skär melonen i mindre bitar. Sallader av olika slag hör sommaren till och går att variera i all oändlighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.