Gaengped- Äkta Thailändsk röd curry med bambuskott och kyckling. Gaengped. Blanda röd curry i kastrullen med den reducerade koksmjölken, fräs under omrörning tills det bildas ännu mer olja
Rödcurry/Gaeng Phed är het och kryddig (gaeng betyder curry och phed kryddig) och baseras på torkad (ibland färsk) röd chili, och är nog den mest kända och populära thaicurryn
Jag vill få ett e-mail när någon kommenterar på detta inlägg. Köttfärs i rödthaicurry (mejerifritt). « Föregående inlägg | Hem | Köttfärs i rödthaicurry (mejerifritt)
Du kanske också gillarThai-kycklinggryta med röd curry och grönsaker. Thai red curry – Gaeng pad (4 personer). 2-3 msk röd currypasta (efter tycke och smak). 1 röd paprika. 4-5 torkade limeblad. kyckling, bröd, salsa, grönsaker och dessert 3 st kycklingfileér. 2-3 msk röd currypasta (efter tycke och smak). 1 röd paprika. 4-5 torkade limeblad
Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta. Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i
Jag har bara en rödvinbärsbuske och den är ännu rätt så liten men jag fick iallafall ihop 1 liter när jag plockade häromdagen så det fick bli lite gelé av det. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär. ca 8-9 dl socker per avrunnen liter saft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.