Sedan är det bara att servera medpastasåsen. I lördags ville jag och min syster äta något snabbt och gott på kvällen, då mannen i huset var borta på galej på annat håll så passade jag på att göra något som jag älskar, nämligen zucchini-spagetti och så då pastasåsen till det
Den här underbara såsen med morötter, champinjonerochajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Idag tänkte jag faktiskt ta det lite lugnt med matlagandet och istället börja att julpynta huset inför adventshelgen
Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs champinjonerna tillsammans med kasslern lite lätt. Mät sedan upp hälften av mjölet och rör ut med lite mjölk så att det inte klumpar sig, och blanda i såsen under omrörning
Eftersom lasagnen medchampinjoneroch ädelost, som ni fick recept på för ett tag sedan, blev kanongod och gillades av alla i familjen så valde jag att använda i stort sett samma ingredienser i denna pastasås
Dragon och dijon tycker jag är bra smaker tillsammans, så också i denna pastasås. Pastasås. Skär champinjonerna i skivor och fräs den och purjolöken i smör
Smaka av med salt och svartpeppar. Servera såsen med nykokt pasta samt lite riven ost. Jag brukar steka champinjoner på lite olika sätt beroende på om de är färska eller frysta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.