Skär kycklingfilén i centimeterstora bitar och klipp baconet i ungefär lika stora bitar, stek de i varsin stekpanna, stek baconet knaperstekt och lägg det på hushållspapper så det får rinna av
Krydda därefter fisken med kryddsaltet och citronpepparn. Hacka löken i småbitar och strö över fisken, ha därefter över tomaterna som "krossas" i handen till bitar, häll sist över spadet som blir kvar
Smörj en ugnsfast form och lägg i laxfileérna i mitten. Skala och koka potatisen. Hade det här nu varit en finare middag hade jag saltbakad laxfileérna i ugn, kryddat med rosepeppar och serverat sås & duchesspotatis vid sidan om
Koka jasminriset och låt det sedan svalna. Rensa och bena ur kycklingen, skär den i bitar. Smält margarin i en kastrull och fräs lök, vitlök, purjolök, svamp, äpple och paprika tillsammans med curry tills grönsakerna mjuknat något
Den här goda laxochspenatpajen gjorde jag på julens laxrester. Gjorde en vanlig pajdeg och fyllde med lätt stekt färsk spenat, laxoch en äggstanning och ost
Lax, spenat och fetaost är gott tillsammans. Strimla laxen. Nagga bottnen och låt pajskalet stå i kylen. Fördela lax, fetaost, tomat och spenat i pajskalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.