Till kycklinggratängen serverades saltbakade färskpotatisar och receptet på dem hittar du här. På bilden är det dubbel sats av receptet på kycklinggratängen
ädelostoch smaka av med mango chutney, soja, salt och peppar. Koka grädde och crème fraiche med. Så det räckte till middag dagen efter, då åt vi det med ris
Kycklinggratängen blev grymt god och jag bara älskar ugnsbakad sötpotatis. ) Herregud, jag är så trött på kvällarna och har så mycket att fixa med så bloggandet har fått stå åt sidan några dagar
Eftersom lasagnen medchampinjonerochädelost, som ni fick recept på för ett tag sedan, blev kanongod och gillades av alla i familjen så valde jag att använda i stort sett samma ingredienser i denna pastasås
bli bönbiffar med någon form av ugnsstekt potatis och en smarrig sås eller så kanske det blir en extra god pastarätt i stil med denna goda lasagne medchampinjonerochädelost
Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Den här kycklinggratäng är perfekt vardagsmat, snabb att tillaga och näringsrik. Jag kokade rött ris till min kycklinggratäng, men det tar lite extra lång tid, så vill du att maten ska vara klar lite snabbare än så, då rekommenderar jag jasminris istället, eller varför inte pasta
Dagens middag blev jättegod, testade en kycklinggratäng som tillagas "allt-i-ett" med ris i botten. Idag vaknade jag med världens huvudvärk, mådde illa och hade magont
Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.