Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Här har ni den självaste kryddblandningen jag slängde ihop lite snabbt, gott och starkt Kryddan längst till vänster är en utav mina favoritkryddor som jag använder i nästan allting, ”pepparmix” heter den
Hacka löken och bryn den i smöret. Lägg i köttfärsen och låt den bli brynt. Strö över vetemjölet och tillsätt tomater, tomatpuré, kryddan och muskotnöt
Skiva den råa potatisen tunt. Lägg den i kokande vatten med lite salt i. Låt koka i 5 minuter. Blanda grädde, creme fraiche, riven ost, pressad vitlök och svartpeppar
Det är sällan jag gör vanlig gammal hederlig potatisgratäng nu för tiden. Förmodligen en av alla rätter jag vande mig av med i samband med att jag drog ner på och till slut helt avstod från mejeriprodukter
Fläskfilégryta med soltorkade tomater och purjo. Här kommer ett recept som är lite småtrevligt så där. Lättlagat men ändå lite smålyxigt en helt vanlig dag
Det var minst sagt härligt att ta helg i fredags efter en vecka med sprängande huvudvärk & halsont. Sådana dagar ska man inte vara på jobbet men ibland måste man
Lite flingsalt på och de kan nästan ersätta mina älskade chips. Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater