I detta inlägg tänkte jag ganska kort och lätt gå igenom hur jag gick till väga för att torka maten. Om du inte har en vakuumförpackare så satsa på att använda fettsnålt kött och tillaga det så nära inpå vandringen som möjligt
Och det blev smarrigt värre vill jag lova, de där vaniljkokta päronen är farligt goda och ett tips är om det blir några över att servera dem till en ostbricka, ja jösses så gott
Inte för att den är svårlagad utan mer att det är lite pyssel att få plats med plankorna i ugnen, för det blir ju liksom lite trevligare om alla äter på samma gång
Ett helt kompani är förstås bara ett talesätt men mycket mat blev det idag. Försökte med olika variationer av att räkna får men de verkade inte vara i tjänst då jag behövde dem
Detta kanske också kan ge lite inspiration till att det faktiskt går utmärkt att laga matför endast en person & dessutom tar ingen av dessa rätter längre tid än en kvart att laga, skönt
Det är ingen uppoffring för min del. Till skillnad från en TAGINE som egentligen åsyftar på självaste grytan - så kokar man då denna likartade rätt i en kastrull, då heter den gamilla
Mitt tips på njutbar mattill nyårsafton går därför i maritimt tema. Jag är på väg hem några dagar för att fira nyåret med mamma, innan det bär av till Turkiet igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.