Raw lasagne
I'm Vegan
I'm Vegan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • CASHEWOST
  • 1 dl blötlagda cashewnötter
  • 1 dl pinjenötter
  • 30 g gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 2 msk citronsaft
  • Himalayasalt efter smak
  • Svartpeppar efter smak
  • 0,5-1 dl vatten
  • Mal nötterna i en mixer
  • Hacka löken och vitlöken
  • Ha i alla ingredienser och mixa till en slät sås Tillsätt 0,5 dl vatten till att börja med och tillsätt mer om såsen blir alldeles för tjock, men den ska inte vara rinnig
  • Salt och peppar eftersmak, låt den vila i nån timme.
  • TOMATSÅS
  • 1 dl soltorkade tomater
  • 90 g tomat
  • 30 g gul lök
  • 0,5 dl färska oreganoblad (eller 1 msk torkade)
  • 1 vitlöksklyfta 1 msk citronsaft
  • 4 dadlar Salt efter smak
  • Svartpeppar efter smak
  • 0,5-1 dl vatten
  • Mixa allt till en slät tjock pesto.
  • PLATTOR
  • 1 zucchini 1 avokado
  •  
  • Gör så här
  • 1 cup soaked cashews
  • 30 g onion
  • 1 clove of garlic
  • 2 tablespoons lemon juice
  • Himalayan Salt to taste
  • Black pepper to taste
  • ¼ – ½ cup water
  • ½ cup sun-dried tomatoes
  • 90 g of tomato
  • 30 g onion
  • ¼ cup fresh oregano leaves (or 1 tablespoon dried)
  • 1 clove of garlic
  • 1 tablespoon lemon juice
  • 4 dates
  • Salt to taste
  • Black pepper to taste
  • ¼- ½ cups water
  • ½ cup peanuts
  • ½ cup cashew
  • 1 cup fresh basil
  • 1 clove of garlic
  • 1 tbsp rapeseed oil
  • 1 teaspoon lemon juice
  • Herbal salt to taste
  • Black pepper to taste
  • ¼- ½ cups water
  • SALSA DE TOMATE
  • ½ taza de tomates secos
  • 90 g de tomate
  • 30 g de cebolla
  • ¼ taza de hojas de orégano fresco (o 1 cucharada de oregano seco)
  • 1 diente de ajo
  • 1 cucharada de jugo de limón
  • 4 datiles
  • Sal al gusto
  • Pimienta al gusto
  • ¼ -½ de taza de agua

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.