Chips Gratäng. 500 g Fläskfilé2 Tomater1 Gul lök200 g Pepparchips eller Grillchips (mannen gillar med peppar och jag med Grill)Champinjoner (färska eller på burk)/ eller kantareller4 dl Grädde eller mjölkSå här gör man
Lövbiff äter vi inte så ofta, lite för att jag tycker att det är svårt att få köttet riktigt bra. Det är också gott att lägga en klick fyllning på lövbiffen, vika och fästa med tandpetare
Smält smöret och ha i vetemjölet, blanda så det blir en röra. Ha i mjölk, salt, vitpeppar och socker. Låt det koka så det blir en vitsås som inte är för lös
4 st lövbiff. Rumstemperera köttet. Torka av köttet och skär det i tunna strimlor. Hetta upp en stekpanna med 1 msk smör och stek hälften av köttet hastigt i den heta pannan, ca 2 minuter
Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 4 st lövbiffar, ca
Lövbiff gartäng med Ädelost. 350 g lövbiff, strimlad. 350 g lövbiff. Denna rätt blev jag bjuden på i vintras på en av våra tjejmiddagar och det har blivit en riktig favvo hemma hos oss
Lövbiff. Lövbiff. Väl hemma blev det att ställa sig vid spisen och laga lite mat, idag blev det rullader av lövbiff med massa goda grejer i Receptet är enkelt och man behöver inte några specifika mått, jag brukar räkna på 1-2 skivor kött / person beroende på hur stora köttskivor jag har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.