Skala och finhacka ingefäran och vitlöken. Strimla vitkålen och dela champinjonerna. Rör samman sesamoljan, ostronsåsen, hoisinsåsen, sojan, vinägern och sockret
Kycklingspett ochwokadegrönsakermed nudlarKycklingspetten. Blanda chilisåsen med soja och vitlök. Som vanligt när vi jobbar med kyckling i hemkunskapen så går vi ju igenom det här med att få den genomstekt så man inte blir magsjuk pga eventuella campylobacter
Men med det nykomna snötäcket ute blir promenaderna verkligen vackra och mysiga. Imorse fick jag med min syrra på morgonpromenaden, med lovord om att kylan inte kommer kännas om hon klär på sig ordentligt, tydligen är hon inte lika härdad som en annan som måste pallra sig igenom dessa promenader lite titt som tätt
Häromdagen var vi på Citygross och handlade på oss en massa kött, bland annat så hittade jag "clubstek", något som jag aldrig sett förut, kanske har ni sett reklamen på tv med "Mat-Tina"
Wokadegrönsakermed nudlar och hoisinsåsDet är sällan som woken används nuförtiden, men när det är dags för snabblagade rätter är det ett bra tillagningssätt
Såklart var det både förrätt och dessert med i alltet. Mer eller mindre svängde ihop detta till middag då en planerad AW på stan blev en PW med middag hos mig
KalkonbröstKryddakalkonbröstetmed timjan, dragon, salt och peppar. Ta ut kalkonbröstetoch låt det vila tio minuter, skär sedan upp i centimetertjocka skivor och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.