Grillad fläskytterfilé med getost- och primörrisoni
Pinglans Mat
Pinglans Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 800 g fläskytterfilé
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk citronpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl risoni
  • 2 dl mellangrädde
  • 1 bit getost
  • 2 tomater
  • 10 sparrisar
  • 4 salladslökar
  • 1 ask körsbärstomater
  • 1 burk kronärtskocksbottnar
  • 1 tsk salt och
  • 1 krm peppar
  • 1/2 tsk salt och
  • 1 krm peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.