Krydda medsvampsalt (eller någon annan krydda) och rör om. Jag fyllde tomaterna med kokt vildris som jag blandade med en smakrik och örtdoftande lök- och shitakeröra
Smaka av med vitt vin och fond. Strö över citronpeppar, salt och strimlad purjolök. Har inte ätit torsk på fler, fler år och nu tycker jag det är gott igen
Blanda i och toppa med grön sparris, olika sorters svamp, bacon, purjolök eller andra grönsaker. Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risotto med purjo och bacon
Passar så fint ihop med brysselkål, stora vita bönor, körsbärstomater ochpurjolök. Först ut blir en suverän brysselkålssallad, mild och krämig med en dressing som är en av de godaste jag har gjort, tror jag
Smaka av med salt och peppar och servera genast. Skär svampen i skivor och stek den snabbt i smör i en panna tills den fått lite färg och vätskan kokat bort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.