Fylld långfranska
ankanplankan
ankanplankan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 80- tals klassiker som mycket väl tål att dammas av ibland
  • 4-6 port
  • 1 franska
  • 200 g nötfärs
  • 1 gul lök
  • 1 msk oregano
  • Peppar
  • 1 stor tomat
  • 1 liten burk ananasringar
  • 1/4 del av en ekologisk majspåse
  • 3 ägg
  • 4 dl gräddmjölk (2 dl mjölk + 2 dl grädde)
  • 3 dl riven ost
  • Bakplåtspapper
  • 200 grader ca
  • 20-25 min Det blöta pappret håller franska mjuk och fin inuti och ger en god knaprig yta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.