Empanadas med tofu & spenat
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tid: 2 t 8 stora eller 16 små
  •  
  • Deg
  • 2 tsk torrjäst
  • ½ tsk rårörsocker
  • 1 ½ dl 40° varmt vatten
  • 1 ekologiskt ägg, lättvispat
  • 4 msk extra virgin olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 dl dinkelmjöl, fullkorn
  • 4 dl dinkelmjöl, siktat
  •  
  • Fyllning
  • 1 purjolök, vita delen, tunt skivad
  • 4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 krm chiliflakes
  • ½ dl solroskärnor
  • 20 st kalamataoliver, grovt hackade
  • 250 g naturell ekologisk tofu
  • 200 g frusen spenat, tinad
  • 4 stora nävar slätbladig persilja, hackad
  • ½ kruka färsk basilika, hackad
  • 150 g riven västerbottenost
  • 2 ekologiska ägg, lättvispade
  • ghee att steka
  • flingsalt och nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.