Öppna tonfiskburkarnaoch - tryck till med locket - så den mesta oljan försvinner. Garnera slutligen hela tårtan med hackad/skuren isbergssllad, räkor, äggskivor, gurkskivor, tomater, citronskivor och dillvippor
Börja med att koka alla ägg. Låt röran stå i kylskåpet medans du förbereder garneringen. Ta sedan fram en bunke och häll i creme fraichen ochtonfiskenoch den finhackade löken
Lägg upp tonfisken direkt på varma tallrikar med tillbehören. Pensla tonfiskenmed olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
Smula flingsalt med citronsmak och svartpeppar på bägge sidorna av tonfisken. Forma morotssmeten till lagom stora biffar och stek dem i stekpannan så att de får en fin stekyta på bägge sidor
Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattanmed rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.