Torskrygg med ansjovissmör
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar torskrygg
  • eller kummel
  • 1 liter iskallt vatten
  • 1/2 dl salt
  • 100 gram smör
  • 1 burk ansjovisfiléer
  • 4 schalottenlökar
  • 3/4 dl vitvin
  • 3/4 dl vatten
  • 1/4 tsk salt
  • 500 gram jordärtskockor
  • vatten till kokning
  • 1-2 schalottenlökar
  • 2 dl grädde
  • 1/2 dl vitt vin
  • Ev lite riven muskotnöt
  • 500- 900 gram kantareller
  • 1-2 schalottenlökar
  • 100 gram rotselleri
  • salt och peppar
  • 150 grader ca
  • 10 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.