Blanda ner mjölk, ägg, smör och smaka av med salt och vitpeppar. Potatis & ärtmos. Fiskgratäng. Mixa de tinade ärtorna och rör ned tillsammans med potatisen
Jag brukar äta detta med ärtor, broccoli eller en sallad. 3 bitar Torskrygg ( Man kan använda torskfilé också, men jag köper torsrygg med 3 bitar i från findus i ). 3 bitar Torskrygg ( Man kan använda torskfilé också, men jag köper torsrygg med 3 bitar i från findus i )
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche karljohansvamp&timjan. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 morot ½ purjolökar 250 g fänkål 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche karljohansvamp&timjan 1 dl Arla Köket® matlagningsgrädde ½ msk majsstärkelse 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng
Smaka av med ½ tsk salt och peppar. Mosa den sedan grovt och blanda med 1 msk smör-&rapsolja och ½ dl riven ost. Fräs lök och morot i 1 msk smör-&rapsolja i en panna. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g sejfilé 500 g potatis 70 g babyspenat ½ gula lökar 1 dl Kvibille® cheddar riven 1 morot, ca 75 g 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 2½ dl Arla Köket® vispgrädde 1 tsk salt ½ krm peppar ½ dl bladpersilja ½ citroner
Mosa potatisen med en el-visp och tillsätt mjölk i omgångar under vispning till lagom konsistens. Vispa ner matfettet och smaka av moset med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.