Recept Fiskgratäng med pommes duchesse & svampstuvning!
mittdittochdatt
mittdittochdatt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-5 vitfiskfíléer el. block typ torsk, alaska pollock, kummel
  • citronpeppar
  • Riven ost
  • 1 ägg el.
  • ägg
  • 2 äggulor
  • salt
  • 1 msk matfett
  • 300 g färsk rensad svamp el. 250 g konserverad, i skivor
  • 1 msk margarin el. smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2,5-3 dl svampspad och mjöl el. grädde
  • och
  • 2 krm salt
  • min
  • krydda
  • med
  • 20-30 min
  • 1 till ägg om moset är för fast. Salta, peppra, tillsätt ev. lite dill eller annan god örtkrydda, provencalsk kryddblandning är gott!
  • 225 gr när fisken är klar
  • 8-10 min Servera med kokta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.