Skär rabarbern i centimetertjocka skivor och lägg dem tillsammans med socker i en kastrull. Skiva jordgubbarna och varva dem medrabarberoch vaniljyoghurt i höga glas
Ett knäckigt havretäcke med kolasmak över rabarberoch jordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Lägg rabarber (delad i små bitar) och jordgubbar i den smorda formen
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Vänd dem försiktigt med florsockret och potatismjölet. Känn med en sticka så kaka är färdig. Skeda över rabarbernaoch jordgubbarna jämt över hela kakan
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.