Kokade krusbärssylt på Björksocker till en god Holländsk ost, Beemster, häromdagen. Igår, efter strömmingen, blev den riktigt god som efterrätt, toppad med ovispad grädde
skum från krusbärssyltenmed en slev. Förra veckan kokade jag lite krusbärssylt, så det tänkte jag passar bra till fastän krämen inte är så värst söt och krusbärssylten tarvar nog lite extra sötma
Mixa krusbärssylten och bred över den svalnade kakan och rulla ihop. Stjälp upp kakan på sockrat bakplåtspapper och ta bort pappret försiktigt med en gång
Krusbärssyltmed kanel Ca. Och dom som man fick åka tåget med. Krusbärssyltmed kanel Ca. Testade en supergod vegetarisk pizza tillagad i ett ufo, en tunnbrödrulle med linspastej och kålsallad (nja) och en så sjukt god kantarelltoast
Kanske borde jag pröva att göra crèmen på ljus choklad, medpäroncognac. Första gången smaksatte jag den med cognac och kaffe, men till min födelsedagsbuffé ville jag pröva att kombinera kaffe med mörk rom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.