Sockerlagen skall sedan användas till både mousse och coulis. Strö råsocker över puddingarna och "bränn av" dem med gasbrännare så att täcket blir knäckigt, alternativt högt upp i ugnenpågrill och hög värme
Lägg dem i en mixer med kakao, kaffe eller apelsinjuice och mixa dem till en slätt smet. tillsätt havregryn eller kokosflingor och mixa dem ytterligare
Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan migpå att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Gör så här. Mousse. Vispa ihop socker och ägg. Mousse. Och blanda i äggsmeten. Mousse. 220 g d'oeufs. 300 g de sucre. 250 g farine. 40 g baileys. 90 g smör. 150 g mascarpone. 100 g choklad vit ( mörk och mjölk choklad). 3 dl grädde. 1 gelatin blad. Grädda kakan på 165 grader i ca 45 minuter. Blöt läggagelatin bladet i kallt vatten 220 g d'oeufs. 300 g de sucre. 250 g farine. 40 g baileys. 90 g smör. 150 g mascarpone. 100 g choklad vit ( mörk och mjölk choklad). 3 dl grädde. 1 gelatin blad
Du kanske gillarSockerfriabrowniesMugcakepånaturligtvisPåskgodis utan raffinerat sockerStekt äpple med mandelcrunch och vaniljsåsHemmagjordakryddblandningar – ekologiskt och utan tillsatser
bre ut ett tunt lager av den smälta chokladen på bakplåtspapper. Till detta drack vi vaniljte och varm sockerfri chokladdryck & kollade på en action thriller No Escape
Fikasugen nu påmomangen. Veganska chokladbollar. Och måndagskravpå att vara nyttig. Eller om du (liksom jag) tillsatte för mycket vätska och behövde utöka receptet
En elev till mig som var i USA i våras hade köpt med sig peanut butter chips därifrån (det är typ som chocolate chips med med jordnötssmör istället) och jag har funderat på vad jag skulle baka med dom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.