Tog ut och lät den svalan i påsen. till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan. svalnat, skivade jag ryggbiffen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
kycklingen blandade den med potatisen och kompotten sen bakade av allt i ugnen. Jag började med att tillaga broccoli kompotten, sen kokade jag en laddning
inte, alltid roligt att leka med maten en aning utan att ändra på energivärdet. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Jag gillar bara hur smaken blir på sötpotatisen när den är kokad i kycklingfond, och varför skulle inte ni prova det gör den annars tråkiga maten både mer lättlagad och roligare när fler smaker är med i leken
När den svalnat tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda med lite salt. Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt kyckling
Hacka de soltorkade tomaterna och blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Underbart, nu tinar det med raketfart. Stora sjöar här och var. Hamburgare med bröd (Hanna kvällsjobb). Ja, två av fem kvällspass avklarade, imorgon tredje och sen de två sista i helgen
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Så idag är jag hemma med henne och snön vräker ner utanför fönstret. Jag har haft fullt upp nu innan sportlovet och innan vår resa till Dominikanska Republiken, så jag har knappt hunnit blogga
Finhacka mozzarella och soltorkade tomater och blanda med pesto och soltorkade tomater. Skär snitt i kycklingen på sidorna och fläk upp kycklingfiléerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.