I veckan bakade jag macaroons igen, fast med en ny smak kombination. Jennie som har bloggen Kalasgott har fått pris för dessa, så därför var jag bara tvungen att testa
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver, rör ner det i smeten och sist i med mjölken. Bred ut smeten jämnt i en långpanna klädd med smort bakpapper
Tidigare i veckan så bakade jag röda Macarons med vitchokladkräm emellan som fick landa på Rörö. Den blev jag inte jättenöjd med eftersom jag gillar krämer som är smidiga
Ett recept från boken Kladdiga kakor. Egentligen skulle man ha 3 msk finriven färsk ingefära, men jag hade inte det hemma så jag tog mig friheten att byta ut det mot torkad malen ingefära istället
Recept. minna. tors, 2013-09-19 20. 48. 45min. (1). Smält smöret och tillsätt mjölk och citronskalet. Vispa ägg socker och vaniljsocker vitt och pösigt
Nu gott folk ska ni få dreggla, detta hörrni är den godaste skapelsen jag någonsin satt tänderna i, tror jag gjort tre stycken redan å fler lär det bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.