Blåbäroch citron, fine, en underbar kombination. Syrliga Citron Cupcakes med Maränger ochCitronfrosting Syrligt,söta cupcakes fyllda med en lemoncurdoch toppade med en len citronfrostingoch maränger
Häll upp på rena burkar, låt svalna och sätt på lock. 11 1/2 citronSå här gör du Finriv citronskalet och pressa ur saften ur citronerna. Koka upp citron-skal och citronsaft med 1 dl socker och smör tills allt löst sig. Vispa ägg och 1 dl socker poröst och blanda med citronkrämen
Riv skalet från citronen med ett rivjärn och tillsätt zesten i smörblandningen. Spritsa i lite blåbärssylt i varje kaka och sedan spritsar du lite lemoncurd över så att det täcker blåbärssylten
Riv skalet från citronen med ett rivjärn och tillsätt zesten i smörblandningen. Spritsa i lite blåbärssylt i varje kaka och sedan spritsar du lite lemoncurd över så att det täcker blåbärssylten
Smörja och mjöla en form med löstagbara kanter. Kolla med en provsticka att kakan är genom gräddad. Så jag byte ut det mot lemoncurd i stället för att få lite mer fruktig smak på det och för att få i lite syra i tårtan också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.