Kanelbullar på havremjölk
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till degen
  • 50 g jäst
  • 5 dl mjölk (havremjölk om du är allergisk)
  • 1 tsk kardemumma
  • 2 tsk vaniljsocker eller 1 vaniljstång)
  • 1 ½ dl vit sirap
  • ungefär 15 dl (820 g) vetemjöl
  • 125 g rumsvarmt smör (mjölkfritt Carlshamn om du är allergisk)
  • ½ tsk salt
  •  
  • Fyllning
  • 150 g rumsvarmt smör (Carlshamn)
  • 2 ½ msk kanel
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl socker
  • Alternativt curd och riven vit choklad.
  • Garnering
  • 1 ägg
  • Pärlsocker eller kokos

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.