Jag blev serveradglass smaksatt med brynt smör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspirerat mig till den här goda ochenkladesserten
Efter att jag hade gjort den här salladen till min helstekta blomkål igår, hade jag quinoa och linser i kylen, ochgenom att blanda dem med lite extra ingredienser fick jag till några vegetariska biffar
Gratinerat potatismos blandat medriven ost. Salta med flingsalt vid servering. Eftersom jag inte gillar att slänga mat, och ser det som en utmaning att göra något gott av det som blivit över, så blir det extra roligt när resterna förvandlas till något festligt
Toppa glassenmed kokoschips eller vanliga kokosflingor. Det resulterade i riktigt långa, raska promenader på en del lite finare kvarter, medendast ett par korta stopp
det hela slutade meden god dessert med lite bär ochenkulavaniljglass, se bilden lite längre ner. Vi plockade lite bär från trädgården idag och tillagade enbusenkel variant på inlagda syltade körsbär
Serverasåsen till valfri nykokt pasta. Senaste nytillskottet att lägga i pastaarkivet blir en tallrik fjärilar meden kycklingsås, en gräddig enmed lite syrlig smak från citron som balanserades upp med hjälp av sötman i teriyakisås
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon ochen skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.