Otroligt gott. 600 gr Vildsvinsfärs400 gr trattkantareller (förvällda)1 gul finhackad lök200 gr mjukost, naturell1 ägg1 dl ströbrödnågra tag med kvarnen med ChiliexplosionSaltlite grovmalen svartpepparVitpeppar3 morötter1 palsternacka1 gul lök i klytor
Man kan såklart variera med vilka örter man vill, men den här gången var det bara salt och vitlök på mina potatisar som sen åkte in i ugnen på 175 grader ca 45 minuter ( kan variera på potatissort och storlek på potatisen)
För ett tag sedan gjorde jag Ernst enkla bröd. Mycket torkad frukt och nötter. 2 tsk bikarbonat 7 dl vetemjöl 3 dl grahamsmjöl 2 dl grovt rågmjöl 1 liter naturell yoghurt 2 dl hela hasselnötter 2 dl skalade solrosfrön 2 dl mörk sirap 3 dl torkade fikon eller aprikoser 2 dl russin 2 tsk salt Gör så här
Hacka mozzarellan och salamin i mindre bitar, blanda ihop. Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll med mozzarella/salami blandningen, fäst med tandpetare