Brukar inte ofta gå ordagrant på recept från kokböcker men den här gången gjorde jag det, nämligen helstekt blomkålmed kapris, salvia, citron ochbryntsmör från ”Myllymäki Grönsaker – Tillbehör & Garnityr”
de minut ungefär (har du hällt på rejält från början, hälften av smöret ungefär, kan du ösa blomkålenmedsmörvätskan som samlas i långpannan och inte tillsätta nytt smör förrän precis på slutet)
Vispa samtliga ingredienser med elvisp tills fluffigt. Det som blir över kan man ju rulla in i smörpapper, lägga in i frysen och använda senare till fisk eller kyckling
Ägg, bryntsmör, Påsk, sill. Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.