Håll i er för nu kommer ett otroligt gott recept på en klassisk italiensk gryta. Köttet blir supermört och den doftar fantastiskt av vitt vin, vitlök och citron något man annars kopplar ihop med fisk
Skölj betorna noga, lägg i en kastrull ochfyll på med vatten så att det täcker rödbetornaKoka dom sedan mjuka jag kokade mina i 60minuter för dom var ganska storaSkölj dom sedan lite under kallt vattenoch få av skalet, låt dom sedan ligga och bli kalla, när dom blivit kalla så tärnardu upp dom och blandar ihop med creme fraichecitronsaft saltar och pepprar efter egen smak
Innan jag började med Lchf brukade jag göra en sån här gratäng fast med potatis och lite mer saker i men eftersom vissa saker i den inte är godkänt när man äter Lchf så ändrade jag om det lite så det passade just Lchf
Användbart basbrödIngredienser. 4 dl vatten 1 msk fiberhusk1/2 dl rapsolja450 gr mjölmix20 gr krossat bovete25 gr jäst eller 2 tsk torrjäst1 tsk saltI Bakmaskinen
Mina favoritsmaker är jordgubbssylt och ost. Mina bröd igår smaksatte jag med 1 dl ljus Sirap och Pumpakärnor, pinjenötter och solrosfrön och hade jag haft någon torkaf frukt hemma så hade jag mer än gärna hackat ner det med men det ska få bli en annan gång
Ett hållbart och lite saftigt bröd som kan smaksättas i det oändliga. Det första "basbrödet" innehåller olivolja och havsalt, det andra är smaksatt med soltorkad tomat och oregano och den tredje med svarta oliver, rosmarin och timjan
Det här är ett fantastiskt gott vitt glutenfritt bröd. Om du bakar ut det som en fläta som jag gjort, är det ju dessutom väldigt kul att servera till gäster som kommer på besök i stället för ett ordinärt formbröd
(Mina barn 6 och9 år klarade av att arbeta med den). Dagens lussebullebak. Det är mörkt och halv eller helblött ute – lika bra att förbereda att det snart är advent och jul
Sempers glutenfria mjölmix fungerar bra i dessa väldigt goda, enkla och populära kakor. Receptet som jag utgått från hittade jag på en trevlig blogg som heter Hanna & Astrid
Det här har varit det längsta uppehållet sedan jag började med bloggen. En hel vecka mellan inläggen. Ledsen för det, men det har bara varit en sådan vecka
Antingen va det grymt länge sen jag åt LCHF bröd eller va så helt enkelt detta helt supergott. Hittade det genom LCHFklubben och ändrade det lite efter vad jag hade hemma
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater