Detta är en vaniljpannacotta som jag har toppat med "Bara Bär" Passerade Mango och Havtorn. Gör som jag gjort här, häll upp dem i plastglas och slipp en massa disk
Stjerneskud - Ångad och stekt rödspätta toppad med räkor ochkräftstjärtarEn av de mest klassiska smørrebrøden från Danmark och är verkligen ett riktigt stjärnskott med alla de goda tillbehören
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Smaka av med salt, peppar och hackad persilja, avsluta med lite olivolja. Skär baconet i tunna strimmlor och stek tills det är knaprigt, låt allt fett rinna av på hushållspapper
Servera med en klick yoghurt ochkräftstjärtar. med salt och peppar. Torsdag är här minsann och även ny månadDet är ju då torsdagar som ska vara soppdag
Denna tårtan är fylld med mango panacotta och hallonmousse och smakar ljuvligt. Mirror Glaze tårtor har ju blivit mycket populärt och det beror nog på den ryska tårtkonstnären Olga Noskova som gör så underbart fina tårtor, rena rama konstverken
Nagga pajen med en gaffel och täck kanterna med aliminiumfolie. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Avsluta med att klicka ut mango- och röd curry chutney. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.