Servera tillsammans med bacon/fläsk och lingonsylt. Igår åt vi stekt falukorv med potatismos. Hemmagjorda potatisbullar är fantastiskt gott och enkelt att göra
riven ostmed mycket smak, vi hade Västerbottenost. En av fördelarna med höstens återintågande är att potatisarna blir "normala" igen och går med på att delta i så många fler rätter
Fick en del västerbottensostoch färskpotatis kvar efter midsommarafton så gjorde varsin potatis och västerbottensbakelse åt mig och gubben i lördags som serverades med smördegsinbakad fläskfile och grönpepparsås
Serveras till en fin köttbit med valfritt kryddsmör och en sallad. Dela upp i 2 portionsskålar och ställ i vattenbad i 150 grader ca 1 timme. (Jag gör *3 och delar upp i 6 skålar, får plats i en långpanna. Kan INTE göras i stor form, ägg-och gräddblandningen "stannar" inte) 1 dl riven västerbottenost. 1 ägg
Vänd med skarvarna neråt, ringla lite olivolja, flingsalt, peppar och pizzakrydda över. Tipset fick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.