Har ni inte provat att koka julskinkapåvildsvin så är det hög tid att ni gör det. Skinkan blir väldigt smakrikt och det är kul att prova något nytt på julbordet
Vi har nämligen fått en ny, fin tortillapress som skall invigas och jag hoppas på mästerverk. Rostbiff är en tacksam detalj som med fördel tillagad hel på låg värme
Tänk på att tillsätta grädden långsamt, i en tunn stråle. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Har ni, som jag, julskinka kvar. 1 bit julskinka. -Mama Skogly ♥ 1 bit julskinka. Jag brukar pula in den i frysen och filura ut vad man ska göra med den
Kålpudding påvildsvin med savoykål. Nu var det tag sedan jag åt det här och det blir därför nästan plågsamt att skriva ner receptet och titta på bilderna
I år blev det den här godingen av resterna från julskinka och cheddarostskalken. I övrigt hoppas jag på att sluta frysa och att min nackspärr ska vara magiskt borta imorgon när jag vaknar
Tänk på att tillsätta grädden långsamt, i en tunn stråle. Recept hämtat ur boken ”Vildsvin. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.