Låt koka i 3-5 minuter. Här kommer receptet som jag lagade i lördags. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
4-5 champinjoner. 4-5 champinjoner. Kolla in klorna alltså. Och vilken en läcker färg fru Hummer har. För det var faktiskt en hon med tanke på all rom vi hittade
-Mama Skogly ♥ Yummy. 4 port400-500 g scampi1 gul lök1 purjolök2 vitlöksklyftor0,5 burk philadelphiaost3 dl grädde1 fiskbuljongtärningpepparsambal2 msk tomatpuré2 msk koncentrerad apelsinjuiceFräs grönsakerna och i med allt utom räkorna. 400-500 g scampi
Hummersoppan är len i konsistensen och har en karaktäristisk skaldjurssmak. Fräs skalen i oljan under omrörning i 5-10 min, tills det doftar hummer. 1 l fisk- eller skaldjursbuljong