Skaldjur - huvudrätter

Skaldjur - huvudrätter

  • 5 Recept
Crêpes med kräftstjärtar

Crêpes med kräftstjärtar

Ugn 225 grader. Smet. Häll mjölet i en skål och tillsätt vattnet. Vispa till smet. Tillsätt äggen ett och ett under vispning
Gratinerad hummer

Gratinerad hummer

Låt koka i 3-5 minuter. Här kommer receptet som jag lagade i lördags. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
GRATINERAD HUMMER

GRATINERAD HUMMER

4-5 champinjoner. 4-5 champinjoner. Kolla in klorna alltså. Och vilken en läcker färg fru Hummer har. För det var faktiskt en hon med tanke på all rom vi hittade
Fantastisk fredagsscampi

Fantastisk fredagsscampi

-Mama Skogly ♥ Yummy. 4 port400-500 g scampi1 gul lök1 purjolök2 vitlöksklyftor0,5 burk philadelphiaost3 dl grädde1 fiskbuljongtärningpepparsambal2 msk tomatpuré2 msk koncentrerad apelsinjuiceFräs grönsakerna och i med allt utom räkorna. 400-500 g scampi
Hummersoppa

Hummersoppa

Hummersoppan är len i konsistensen och har en karaktäristisk skaldjurssmak. Fräs skalen i oljan under omrörning i 5-10 min, tills det doftar hummer. 1 l fisk- eller skaldjursbuljong