Kycklingbitarna täcks av en gräddig sås med chili och oregano. Skär kycklingen i grova bitar. Koka upp grädden, chilisås, oregano, salt och peppar i en liten kastrull
Den här kycklinggratängen gjorde jag härom veckan och den är fantastisk god. Blanda sen creme fraiche, grädde, sweet chili sås och riven ost och fördela överst
Jag kan bli så sugen på kyckling och curry ibland. Kyckling kan jag äta sju dagar i veckan tror jag. Just i curry äter vi inte så ofta här hemma då manen inte är så förtjust i det (heller)
Smakar inte så mycket, men tillsammans med en smakrik och krämig röra av rester från en grillad kyckling (hemgrillad den här gången), champinjoner, paprika, chili, kokosgrädde och curry blev det en riktigt angenäm vardagsmiddag
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivade champinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. 1 kycklingfilé. 2 tsk röd currypasta (puré)
Skär upp kycklingen i långa smala bitar. Curry dipp. Doppa varje kycklingbit i först äggen och sen i ost och jordnötsblandning och lägg sen på en plåt med bakpapper på
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
- kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. ½ urkärnad röd chilifrukt. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
- kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. ½ urkärnad röd chilifrukt. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Bryn currypastan i olja någon minut och tillsätt sedan kycklingstrimlorna. Strimla kycklingen grovt. 4 kycklingfiléer (ca 550 g). 3 msk grön currypasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.