I dag har vi ätit Krabba, sparris, sallad och aioli. Det var riktigt gott. Nu har en vecka passerat och jag har gått ner 1,3 kilo på att inte använda grädde och cream fraich i maten
Vi var egentligen ute efter hummer men men man får ta vad man får och krabba är inte fy skam, så det blev hem och koka krabba, vi får hoppas på bättre hummerlycka nästa gång vi vittjar
Lägg upp på tallrik sallad, intill den gratinerade krabban och servera brödsnittarna till. . Om du vill festa till på vardagen så är krabborna som bäst nu
Får man en välmatad krabba, vilket man normalt sett får nu, är det himelskt gott. Koka upp 3 liter vatten med 9 msk grovt salt, vattnet skall stormkokaLägg i krabban, max 2 normalstora krabbor per kokKoka i 15 minuterLåt svalna i spadetKommentar
Krabba har varit den typen av skaldjur som fastnar i näten när man är ute efter att fiska annat och jag vet inte hur många kilo krabbklor jag har fått av min farbror
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.