Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den medcreme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
För vem har inte ätit rösti medcreme fraîche, stenbitsrom och hackad rödlök som en retroförrätt (fast numera är det en middgsrätt för min del) OCH halv avokado toppad med samma saker, likaså som en retroförrätt
Blanda citrongräs medcurrypasta, soja, ägg, salt och ströbröd i en bunke. Det är inte jätteofta i gör mat hemma medcurrypasta och jag kände att det var helt onödigt att köpa en burk med något som man bara ska ha ett uns av
Krydda med salt och peppar. Fiskgratäng med dijon och crème fraicheRecept för 2 personer1 paket fryst fisk1 tsk salt1 ½ krm svarpeppar1 dl mjölk/grädde1 dl crème fraiche3 tsk dijonsenap1 msk nykrossad dragon eller 2 msk kapris1 dl riven ostSkär det halvtinade fiskblocket i centimeterstora skivor
Servera gärna med sweet chili-sås till. Värm en stekpanna med lite smör och låt fräsa kycklingstrimmel med lökhacket tills kycklingen är genomstekt och löken har mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.