Frasig och krämig tartemedpäron, redo att huggas in på. Lossa försiktigt kanterna med en vass kniv och stjälp sedan tarten upp och ner på ett serveringsfat
Täck formarna med smördegen och skär till kanterna. Crème Fraiche, Naturell Yoghurt eller Gräddfil. Låt svalna något och vänd dem sedan upp och ned på en tallrik
Så då hittade jag på lax på spenatbädd med fetaost och citron-crème fraiche. Jag gjorde också en ljummen sallad på bönor och avocado med en dressing på olivolja, balsamvinäger, fransk senap och vitlök
Smält smöret i en gjutjärnspanna påmedelhög värme. Häll i lite karamell i formen och lägg sedan ananasskivorna på, pressa dom mot varandra så de ligger så nära som möjligt
Smält sockret tillsammans med vatten i en gjutjärnspanna påmedelhög värme. Häll i lite karamell i formen och lägg sedan ananasskivorna på, pressa dom mot varandra så de ligger så nära som möjligt
Hyvla polkabetor och rädisor så tunt som möjligt på en mandolin (eller skiva dem tunt) och arrangera över grynerna tillsammans med bitar av nashipäron (med eller utan skal), pinjenötter, rucola och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.