HIMMELSK CHOKLADKAKA MED KARAMELLISERADE HASSELNÖTTER
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 275 g mörk choklad
  • 175 g smör
  • 90 g rörsocker
  • 5 äggulor
  • 80 g vetemjöl (1 dl)
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 dl mjölk
  • 5 äggvitor
  • 175 grader Smöra och bröda en form med kokos. Smält chokladen i vattenbad. Vispa rumstempererat smör och socker med elvisp och vispa därefter ner en äggula i taget.
  • Chokladganache
  • 190 g vispgrädde
  • 40 g honung
  • 220 g finhackad mörk choklad
  • 40 g rumstempererat smör
  • Karamelliserade hasselnötter
  • 3 dl hasselnötter
  • 1 dl socker
  • Hallonsås
  • 220 g frysta hallon
  • 1 msk socker
  • 2 msk marsanpulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.