Wilma och jag bestämde oss för att baka medan Wiktor var på innebandyträning. Jag hittade det här smarriga receptet när jag googlade runt lite bland olika recept - långpannerutor täckt med maräng med kokos och chokladbitar i
Dessa citron bars gjorde jag ihop med pekannötsbrownien i förra inlägget. Lemonbars25barsBotten220 g smör90 g strösocker (1 dl)240 g vetemjöl (4 dl)15 g äggula (1)Fyllning300 g strösocker (3½ dl)30 g vetemjöl (½ dl)220 g ägg (4)150 g pressad citronsaft (1½ dl)florsocker att pudra överBotten. 25 bars
Perfekt att testa att baka Lemonbars. Vädret i veckan lovar mer snö och kyligt väder, så vi tar kaffet tillsammans med en Lemon bar framför TVn och kikar lite på Vasaloppet istället
Mina citronrutor ser i princip invaderade ut av florsocker men gott blir det. Jag kände ett litet sug efter syrligt och hittade ett recept på dessa citronrutor som är syrliga och bara lite söta
Njut av dina härligt kladdiga citronrutor. Jag har fått frågan och sett frågan lite överallt på hur man gör amerikanska citron rutor eller bars som man också kallar det så därför gjorde jag slag i saken och omvandla och översatte ett amerikanskt recept, självklart satte jag lite personlig prägel på dom också
Energy bars är smidiga och goda mellanmål som ger extra och nyttig energi snabbt, speciellt om man är i farten och inte hinner sätta sig ner och äta, är de mycket bra att ha några stycken i väskan
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter. Och - vet ni. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.