Den här kakan är en av mina absoluta favoriter när det gäller att baka ilångpanna. Det blirminstlika god då även denna kaka består av mördegsbotten, mazarinfyllning och glasyr
Marianns LCHF mat & bakPortioner. Blanda alla torra ingredienser och blanda ner det i smeten väl. Ställ kallt och när den stelnat till lagom bredbar konsistens breder man krämen över sval kaka
Men nu skinerfaktiskt solen så här kommer receptet på supersmarrigadaimkakorilångpanna som jag bakade tidigareidag, för sen ska ut på en litenprommisi aftonsolen
Ibland kallas kakorna för brownies. Arbeta mjöl, socker och smör till en finsmulblandning. Lägg smör och socker i en kastrull och värm sakta under omrörningtillsblandningen kokar
Tillsätt äggen ett i taget under fortsatt vispning. Tillsätt mjöl, bakpulver, kakao och kaffe. Till täcket, häll choklad, smör och mjölk i en skål över en kastrull med sjudande vatten och rör tills chokladen har smält
Lättbakade småsega kakor med knaprigtopping. Låter inte helt fel eller hur. Kakornablir extra goda av att få stå i kylen och gotta tillsiglite, då blir de sådär sega som jag gillar
För en tid sedan fick jag en förfrågan av Ankarsrum (som tillverkarköksmaskiner) om jag ville gästblogga åt dom i samband med deras satsning på glutenfribakning – det lät som en väldigtroligutmaning som jag tackade ja till
Många av de proteinbrownies/fudgekakor och muggkakor jag gör tilllagasimicron, framför allt för att det går så snabbt och smidigt, men detta är ett recept för er som inte har någon micro hemma
Bakverk ilångpanna är så otroligtsmidigt. Snabbt går det, många blir det och gott smakar det. Dessa vinbärsrutor är otroligtsmidiga att göra, smeten slängs ihop på bara några minuter och resultatet med den mjuka kakan, de syrliga bären och det knäckiga täcket på toppen blir bara så gott