Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
När vi skulle ha möte på jobbet förra veckan ville jag som vanligt baka något och ta med. Funderade ganska länge och kom på att jag sett några kakor på pinterest som jag velat prova ett tag
Blanda nutella och mascarpone. Vispa grädden och vänd försiktigt ner den i smeten. Mixa jordgubbar och socker så det blir slätt och blanda i mascarpone
Efterosm att jag misslyckades med macaronsen så tog jag helt enkelt dem och smulade ner i degen. Föredrar man nutellasmak framför jordnötssmak så minska på jordnötssmöret och öka på nutellan
) och riktigt goda var cupcakesen, fast jag skulle inte vilja veta hur många kalorier det är i dom. Nästa gång tror jag dock att jag hackar Geishan och blandar i smeten eftersom min Geisha stannade kvar i formen när jag tog ur kakan, vet inte om jag tryckte ner dom för långt, men jag gick lite miste om den goda Geishan
Först ut var hallonmacarons/rose macarons och näst på tur var pistagemacarons. Denna gång fick det bli choklad- och hasselnötsmacarons med nutellafyllning
Toppa med grädden, chokladsåsen och marängerna, eller något annat smarrigt. 1Vispgrädde, chokladsås och minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen och nutellan i botten på en mugg
Ordet semifreddo betyder halvfryst på italienska och är en italiensk glass. Detta receptet är med nutella och hallon, men testa också med olika frukter som mango, jordgubbar eller som jag ska testa nästa gång, med rivet skal av lime och lite limejuice som jag smaksätter smeten med
Den här glasstårtan, fylld med maränger och nutella är G U D O M L I G. Skrapa ur resten av nutellan i en micorfast skål och kör den nån halvminut, så nutellan blir lite lösare
Jag antar att många av er har mycket att göra såhär innan jul men trots det är det mysigt att bryta av med en liten fika, kanske i goda vänners lag, och då kommer dessa sötsaker väl till pass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.