Kålpudding i långpanna
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 vitkålshuvud, ca 1,3 kg
  • 1/2 dl sirap
  • 1 msk soja
  • 1 rulle risgrynsgröt à 500 g
  • 800 g blandfärs
  • 1 gul lök
  • 3/4 msk salt
  • 1 tsk nymald svartpeppar,
  • 2 msk finhackad färsk körvel, alt 2 tsk torkad körvel
  • 3 ägg
  • 2 1/2 dl mjölk
  • 2 dl sky från ugnsstekningen
  • 1/2 dl kycklingfond, konc.
  • 4 dl vatten
  • 3/4 dl brun redning, maizena
  • 2 tsk soja
  • salt, svartpeppar
  • 2 msk hackad persilja
  • kokt potatis
  • rårörd lingonsylt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.