Bre på ett tunt lager med tomatsås eller tomatpuré på pizzabottnen. Öppna tonfiskburkarna och nagga sönder tonfisken om det är lite kompakt, fördela ut
Det cirkulerar ju så många olika recept på nyttiga chokladbollar/rawfoodbollar ute på nätet nu för tiden, men nu behöver ni inte fundera längre vilket recept som är bäst, för här är det
Värm ugnen till 175 grader. Smörj en springform med smör. Bryt chokladen i bitar och smält på svag värme tillsammans med smör i en tjockbottnad kastrull
Det fanns en tid då allt jag bakade, på något sätt smakade choklad. För mig var det höjden av smakupplevelse och ansåg därför att om man ville baka något som skulle få folk att rent utav hamna i smakhimlen, så kunde man helt enkelt inte skippa denna underbara ingrediens
. Jag älskar bakböcker. Och jag har ganska många. De är en riktig inspirationskälla att sitta och bläddra i och samtidigt hänföras över vilken uppsjö av olika sammansättningar av recept det finns
Söt, seg, kladdig, knaprig på toppen, chokladig och väldigt, väldigt smaskig. -). Hittade ett recept som jag skrivit av från en matblogg för ett bra tag sedan
Ja nu är vi hemma igen efter en fullspäckad helg. Skriver mer om det imorgon, men delar med mig av receptet på Banan & Chokladkakan som jag tog med mig till efterrätt i fredags
Ställ ugnen på 175 grader. Lägg ett bakblåtspapper över hela formen. Vispa ägg och strösocker poröst. Grovhacka sötmandlen, och rör ihop med mjöl och bakpulver
80-talet var inte bara axelvaddar, biltelefoner och våffeltångat hår. 80-talet var också daimtårta. I min kära moders receptpärm finns en sådan som jag minns mycket väl