Det här är den enklaste varianten av. chokladmaränger. Egentligen gillar jag den varmvispade sega varianten mer (schweizisk), men detta går lite fortare att vispa till
Det här är en jättegod mousse som efterrätt med något tillbehör. Man kan också ha den överst på en tunn tårtbotten i ett enda högt lager, men ta då 7 gelatinblad
Vad passar bättre till nyårsafton än en klassisk crème brûlée. För att göra det ännu festligare serverade vi den med en liten fruktsallad med Baileysgrädde också
Det här är ett brödrecept som jag oftast gör som bröd till buffé, grillat eller till soppa. Det kommer från Anna Bergenström bok ’Annas nya mat’, och hon kallar det ’Det fantastiska brödet’
Vi hade gäster förra helgen och jag ville då prova att göra en ny tårta till efterrätt. Jag köpte Jan Hedhs "Tårtor" och hittade en massa inspiration i den
Denna tårta är bland det godaste jag har ätit i chokladkaksväg. Jag hittade receptet på Leilas blogg. Jag bakade den när lillsyrran fyllde år i december
Har ni hört att ingefära ska lindra förkylning, åksjuka och andra besvär. Det är sant. Många har gett mig rådet att dricka ingefärste (helst med vitlök)eller äta mycket ingefära i olika former när jag har vart sjuk eller känt mig hängig